Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Nepricepere si multe minusuri asa a început Unirea

Dacă cărţile de vizită ale celor care muncesc mai mult sau mai puţin în iarbă, Florin Stăncioiu, Costin Plăvache, Ion “Coco” Cojocaru sau Nicolae Vereu, nu mai au nevoie de prezentări, nu acelaşi lucru se poate spune despre cei aflaţi în spatele acestora, chiar dacă nimeni nu s-a născut învăţat.
Este cazul lui Bogdan Mănescu, noul preşedinte al clubului Unirea, care încearcă atât cât poate la această oră, să ţină pasul cu aceste nume consacrate din fotbalul nostru. Aici ne referim la problemele de ordin organizatoric, care îi aparţin în exclusivitate. Practic, pe ultima sută de metri s-a încercat să se rezolve unele probleme urgente cum ar fi înlocuirea gardului din faţa tribunei acoperite. Totodată a fost începută şi aşa zisa tribună oficială, care ar trebui în scurt timp să fie dată în folosinţă. Mai departe însă multe probleme din neştiinţă s-au din alte motive nu li s-a acordat importanţa necesară. În primul rând, acoperişul tribunei principale încă lasă de dorit
iar tabela de marcaj nu este încă funcţională.
Sigur, se poate invoca faptul că stadionul este al S.C. Steaua Română dar cu un aşa sponsor puternic în spate ar fi fost posibil să se găsească o rezolvare favorabilă. Dacă programele de meci, de această dată să spunem că au fost acceptabile, nu acelaşi lucru se poate spune despre felul cum s-a dorit să se facă prezentarea echipelor. Oare Mănescu uită ce înseamnă să informezi în mod corect, aşa cum se face pe acele stadioane care se respectă, sau mai bine zis care îşi respectă spectatorii? Este aşa greu să ai un ofiţer de presă care să furnizeze informaţii corecte reprezentanţilor mass mediei? Chiar Câmpina poate fi confundată cu o localitate de ţară? Oare tânărul conducător câmpinean (foto stânga - primind sfaturi de la Grigore Sichitiu) chiar nu a fost niciodată pe stadionul Poiana, când Ştefan Chiţu, preşedintele de atunci al echipei F.C. Poiana, se ocupa în cele mai mici detalii de organizarea unui meci? Faptul că aidoma lui Virgil Guran, conducătorul C.S.M. – ului, nu doreşte măcar să organizeze o conferinţă de presă, să prezinte lotul pe care îl are la ora actuală şi bineînţeles pe sponsorul Unirii Câmpina, care trebuie admirat pentru faptul că a dat o şansă acestei grupări să-şi continue existenţa, ne scuteşte de alte comentarii. Totuşi să nu se uite că fotbalul nu este pentru patru garduri, este pentru cei care iubesc acest fenomen, pentru cei care doresc la fiecare sfârşit de săptămână să asiste la un spectacol fotbalistic oferit de idolii lor.

Un comentariu: