Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Unirea – esec la Zagon

Ieri, Unirea Campina a incheiat "balul" ligii a III-a pentru cele trei grupari prahovene care combat la acest esalon, dupa Fortuna Brazi si Conpet (care au jucat in devans partida din ultima runda a turului), campinenii intrand si ei in vacanta, odata cu deplasarea de la Zagon. Una "cu peripetii", in sensul ca jucatorii au fost convinsi cu greu sa renunte la protestul lor, fotbalistii acuzand datoriile pe care clubul le are la ei, din prime si salarii, fiind chiar unele voci care au sustinut ca elevii lui Florin Stancioiu si Costin Plavache au amenintat cu neprezentarea la acest meci, care, culmea, le oferea, in cazul unei victorii, posibilitatea "statistica" de a termina turul pe primul loc – performanta incredibila, pentru o echipa nou promovata, care a inceput campionatul ezitant si care, prin etapa a sasea, avea o singura victorie! Nu a fost sa fie bucurie pentru prahoveni, campinenii rezistand doar o repriza, fara gol primit, pe terenul covasnenilor, dupa pauza, Unirea fiind "doborata" de golurile marcate de Pintea (46) si Puscasu (90), succesul, 2-0, al Zagonului fiind unul mai putin clar decat o arata scorul, dupa cum a aratat meciul in sine. Dar cum fotbalul se joaca pe goluri, scorul va fi cel care va ramane in statistici.
Altfel, de rezultatul celor de la Unirea Tarlungeni, etapa viitoare, la Reghin, depinde ierahia finala a seriei a VI-a, brasovenii avand sansa de a depasi Fortuna si a deveni "campioana de iarna", in cazul unei victorii, dupa ce, ieri, au regasit "drumul" catre victorie in fata celor de la FCM Targoviste (scor 1-0 pentru Unirea). 

Marcatori: Pântea 46, Pușcașu 90.
FC Zagon: Rusandu - Ceaușel, Mihăeș, Markos, Cășineanu - D. Suciu, Sala (cpt) (67 Pușcașu), Pânzaru (70 Bărbășescu), Csiki - Știrbu (83 Postolică), Pântea. Rezerve neutilizate: Nagy - Kis, Popină, Mate. Antrenor: Dumitru Suciu.
Unirea Câmpina: Anghelache - Catană, Lungu, B. Șandru, Savu (79 Neagu) - Șaucă (46 Băcioiu), Maria, Dobrinoiu (cpt), Ir. Dumitru (59 Ruptureanu) - Camara, Stăncescu (46 Bica). Rezerve neutilizate: D. Șandru - Oae, Fatai. Antrenori: Florin Stăncioiu (principal), Costin Plăvache, Marius Palancianu (secunzi).
Cartonașe galbene: D. Suciu 34, Ceaușel 57, Mihăeș 72, Csiki 74, Pușcașu 85 - Savu 32, Stăncescu 34, Șaucă 37, Maria 56, Anghelache 90.
Arbitri: Emil Voicu (Bacău) - Dan Ilieș (Brașov), Gabriel Cătană (Târgoviște).
Observatori: Deszo Hompoth (Od. Secuiesc) - pentru arbitraj, Vasile Vamanu (Piatra Neamț).






La finalul acestei partide, cunoscutul tehnician câmpinean ne-a declarat: “Mi-am dorit foarte mult să câştigăm cel puţin un punct dar din păcate nu am reuşit. Am întâlnit o echipă exagerat de agresivă. Eu nu am reuşit să motivez jucătorii din cauza unor probleme de ordin intern. Deci, jucătorii mei nu au mai avut aceeaşi determinare şi mi-am dat seama de caracterul unora. Sunt hotărât să fac curăţenie în iarnă”. Întrebat totuşi cât de mult au contat problemele de ordin financiar pe care le acuză jucătorii câmpineni, acesta a spus că, “au contat, însă nu trebuiau să conteze. Mai clar,  erau  întârzieri de salarii.

În continuare citez din spusele ofiterului de presa  *( Consider că este o performanță mult peste așteptări, venită în condiții speciale, din multe puncte de vedere...)
Acest ziarist de doi lei care este o sluga nemaipomenita care stie sa fie un LINGAU perfect si sa se plieze pe profilul oricarui conducator numai sa profite si sa ia un ban ,de ce nu spui adevarul domnule fost arbitru de doi lei care toata actvitatea ai fost un blatis ordinar si care pe blogul tau scri numai ce ti se impune si ce iti ordona cei la care slugaresti ,cum nu iti convine ceva improsti cu commenturi rautacioase si jicnitoare 
Spune cum baieti au fost cu greu convinsi sa faca deplasarea si sa joace datorita intarzierilor salariale si a primelor sau iti este frica ca nu mai ai pe cine slugarii.

2 comentarii:

  1. sunt multe lucruri care nu se cunosc domnul bogdan cum mai nou pretinde sa i se spuna a facut sedinta si ne amenintat sa nu mai vb cu nimeni despre situatia de la club si ne minte zilnic in legatura cu bani

    RăspundețiȘtergere
  2. si pe noi cei care ne vedem de treaba la teren ne ameninta

    RăspundețiȘtergere