Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 aprilie 2011

Bun găsit!

Am început, poate, mai timid, în 2003. Am câştigat o competiţie locală, găzduită de terenurile Fibec, iar grupul de prieteni care am compus acea echipă, am creat echipa Mida Unirea Câmpina, care s-a înscris în campionatul judeţean. Printre cei care am contibuit la crearea acestei frumoase echipe, amintim pe Mărgărit "Mara" Ciobotaru, Mihnea "Miki" Grigoriu, Bogdan Mănescu şi Liviu Talangă, alături de alţi mulţi iubitori ai fotbalului câmpinean. Am promovat până la nivelul Ligii A Prahova, unde ne aflăm şi în momentul de faţă.
Pe parcursul istoriei clubului nostru, componenţa acţionariatului s-a mai schimbat, astfel că în urmă cu doi ani, alături de "Mara" şi Bogdan, singurii care au susţinut această echipă în toată istoria ei, a venit şi Dan Enescu.
Acum, odată cu asocierea cu Primăria şi Consiliul Local Câmpina, vrem să creem o echipă şi mai competitivă, care în sezonul viitor să câştige campionatul judeţean şi să promoveze în Liga a III-a.
Până atunci, am creat acest blog, pentru a fi mai aproape de microbişti, de cei care iubesc fotbalul, dar şi pentru a ne promova imaginea de club-fanion al fotbalului câmpinean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu