Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 16 iulie 2011

Unirea Câmpina - AFC Filipeşti 1-1

Sâmbătă dimineaţă, Unirea Câmpina a susţinut un nou joc amical, adversar fiindu-i una dintre echipele prahovene din Liga a III-a, AFC Filipeşti. Calitatea jocului a fost influenţată considerabil de caniculă, dar în finala, ambii antrenori s-au declarat mulţumiţi de utilitatea testului.
În prima repriză, filiepştenii au dominat jocul, poate şi pentru că în formula sa de start s-au aflat şi doi jucători cu numeroase prezenţe în prima ligă a fotbalului românesc - Daniel Chiriţă şi Nae Constantin. Oarecum firesc, oaspeţii au deschis scorul în minutul 37 prin Grama, care a reluat cu capul, din interiorul suprafaţei de poartă, o centrare venită din corner de pe partea stângă.
După pauză, filipeştenii au făcut numeroase schimbări, în vreme ce Unirea şi-a păstrat un echilibru în formula de joc. Câmpinenii au dominat repriza secundă ratând nu mai puţin de trei mari ocazii de gol, în situaţii foarte clare de singur cu portarul, cei care au adus exasperarea în tribune fiind Nichifor şi Daniel Ciobotaru, acesta din urmă chiar în două rânduri. Tpt Daniel Ciobotaru a fost cel care a adus egalarea, în minutul 67, stabilind şi rezultatul final al acestui joc amical.
Antrenorii formaţiei noastre, Costin Plăvache şi Marius Palancianu au folosit două formule diferite pentru fiecare repriză, astfel:
Repriza I: T. Ionescu - Georgescu, Dragomir, Lambă, Bănică - Bica, I. Gheorghe, Ungureanu, M. laurenţiu - Stoica, Ariciu.
Repriza a II-a: T. Ionescu (Antal) - Coman, Dragomir, Lambă, Alin Radu - Lungu, Ţigănuş, Filimon, Burlacu - Nichifor, D. Ciobotaru.
După terminarea partidei, antrenorul Costin Plăvache ne-a declarat: "A fost un test util, încheiat cu un rezultat bun pentru noi, dar în care puteam obţine chiar victoria, având în vedere cel puţin trei ocazii mari pe care le-am irosit în repriza secundă. Oricum, sunt mulţumit că băieţii încep să răspundă din ce în ce mai bine la cerinţele mele, iar treptat se cristalizează şi lotul cu care vom aborda noua ediţie de campionat. Până atunci, trebuie să vă spun că vom mai amâna puţin cantonamentul pe care trebuia să-l începem luni, stabilind împreună cu conducerea executivă a clubului ca acest cantonament să aibă loc în momentul în care lotule ste stabilit aproape de 100%".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu