Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Unirea Câmpina – CS Băneşti 3-1

Marcatori: B. Şandru 27, Nichifor 35, Bica 74 – Cristache 34-11m
Unirea: B. Şandru – A. Stoica, Neagu (cpt), B. Şandru, Zecheru (15 R. Burlacu) – Cernea (81 D. Ciobotaru), Bărăgan, Lambă (72 Ţigănuş), Filip – Bica, Nichifor (74 Dorişor). Rezerve neutilizate: T. Ionescu – Coman, Fl. Stoica: Colectiv tehnic: Ion Cojocaru (director tehnic), Costin Plăvache (antrenor principal), Marius Palancianu (antrenor secund).
CS Băneşti: Veselu – Vl. Burlacu (46 Geambaşu), Gorgan, Basma, Mitu (77 Rădoi) – Dincă, Lungu (70 Ghindă), Iancu, Creţu (54 Flaidăr) – Cristache (cpt), Ene. Rezerve neutilizate: Bucuroiu – Roşu. Antrenori: Roberto Opatchi (principal), Aurel Covrig (secund).
Cartonaşe galbene: B. Şandru 22, R. Burlacu 52 – Vl. Burlacu 26, Ene 45, Lungu 48, Gorgan 57.
Arbitri: Florin Ionescu (Ploieşti) – Valentin Dumitru (Gherghiţa), Bogdan Banu (Ploieşti).
Observator: Vasile Radu (Ploieşti).
Mutarea partide din etapa a X-a a Ligii A Prahova – la solicitarea clubului din Băneşti – a dus la apariţia unei serii întregi de zvonuri privind corectitudinea derulării acestui joc. Nu numai că s-a jucat corect, exclusiv pe gazon, dar după acest joc, formaţia noastră s-a ales cu un jucător accidentat destul de serios – fundaşul Zecheru – dar şi cu primirea primului gol din actualul sezon.
Partida a fost controlată cu autoritate de formaţia noastră, care şi-a creat numeroase ocazii şi a reuşit, firesc, să deschidă scorul, în minutul 27, prin Bogdan Şandru, care a reluat din apropiere o centrare pe jos, de pe partea stângă, de la Bărăgan. A urmat un penalty acordat cu maximă largheţe de arbitrul Florin Ionescu şi Florin Cristache a înscris primul gol în poarta lui Daniel Şandru, după 844 de minute de la începerea campionatului. În minutul imediat următor, Bica pătrunde în forţă pe partea stângă, întoarce la Nichifor, care şutează pe joc, la colţul lung, fără replică pentru Veselu.
În repriza a doua s-a jucat pe aceleaşi coordonate, câmpinenii reuşind să mai înscrie o singură dată, prin Bică, în minutul 74, care a pătruns şi a şutat imparabil, pe lângă portarul advers, de la marginea suprafeţei de pedeapsă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu