Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 august 2011

5 goluri, 3 puncte şi un spectacol pe cinste!

Caraimanul Buşteni – Unirea Câmpina 0-5
Însoţită de un autocar plin cu suporteri, formaţia noastră a urcat din nou pe Valea Prahovei, de această dată la Buşteni, unde a dat piept cu formaţia locală, Caraimanul.
Elevii antrenorului Costin Plăvache au avut de înfruntat încă din primele minute o echipă care s-a aşezat pe două linii şi care părea dispusă să nu facă orice doar pentru a nu primi gol. Cu toate acestea, jucătorii noştri au ştiut să desfacă lacătul defensivei adverse repde şi până la pauză conduceam deja cu 2-0. Scenariul s-a schimbat după pauză, gazdele fiind nevoite să iasă la atac, deşi păreau că nu prea fac faţă din punct de vedere fizic ritmului impus de băieţii noştri. S-au creat spaţii tot mai mari, care au dus la noi goluri în dreptul formaţiei noastre. Rând pe rând, Nichifor (de două ori), D. Ciobotaru, Burlacu  şi Bica au dus scorul final la 5-0 pentru Unirea.
Aşadar, 5 goluri, 3 puncte şi un adevărat spectacol savurat şi de suporterii câmpineni care au însoţit echipa la Buşteni, beneficiind de autocarul pus la dispoziţie gratuit de conducerea clubului. Mai mult, Unirea realizează punctaj maxim şi îşi păstrează imaculată rubrica golurilor primite instalânduse pe prima poziţie a clasamentului, unde sperăm să rămână până la finalul campionatului.
Unirea a jucat la Buşteni cu: D. Şandru – A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru – Bica, Bărăgan, Lambă, Cernea – Ungureanu, Nichifor. Au mai jucat: Burlacu, Ţigănuş, D. Ciobotaru şi Coman. Antrenor: Costin Plăvache.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu