Faceți căutări pe acest blog

duminică, 7 august 2011

Unirea Câmpina - CS Băneşti 3-1

Ultimul meci amical dinaintea noului sezon a însemnat o repetiţie reuşită pentru trupa lui Costin Plăvache, dar şi prilejul pentru debutul sub tricoul clubului nostru a nu mai puţin de trei jucători, toţi trei provenind de la Prahova Tomşani: Bărăgan, Cernea şi Iordache, care au sosit la Câmpina împreună şi cu atacantul Dorişor, care a fost menajat pentru acest joc, fiind uşor accidentat.
În aceste condiţii, Unirea a început partida cu: D. Şandru – A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru – Bica, Bărăgan, Lambă, R. Burlacu – D. Ciobotaru, Conac. Au mai jucat: T. Ionescu – Iordache, Cernea, Georgescu, Dragomir, Coman, Ţigănuş, Fl. Stoica, Ungureanu, Nichifor, Ariciu, Toader.
Începutul partidei este neaşteptat pentru câmpineni, care în minutul  se văd conduşi, după ce un şut deviat al lui Ene, de la aproximativ 22 metri, a poposit în poarta lui Daniel Şandru. Totuşi, formaţia noastră are o posesie mai bună, domină jocul din punct de vedere teritorial, iar superioritatea se concretizează în minutele 42 şi 43, atunci când Bărăgan trimite în plasă direct dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, iar D. Ciobotaru reia cu capul din 6 metri centrarea de pe partea dreaptă de la Bica. Repriza secundă şi fostul component al echipelor naţionale de juniori, Eduard Bica, îşi trece numele pe lista marcatorilor, stabilind scorul final cu un lob superb de la aproximativ 20 metri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu