Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 octombrie 2012

A venit circul la Câmpina ?


Unirea Câmpina – C.S.M.Câmpina 3-1

Începănd de la arbitrii                      care au facut praf un amical ,și nu au știut să gestioneze un meci făcănd uz de cartonșe roșii                       pe lângă cele 3 eliminări, pentru a ține în mână un meci mult prea neamical pentru un... amical, Amorăriței a mai trebuit să dea și 7 cartonașe galbene: 3 pentru jucătorii Unirii și 4 pentru cei ai CSM-ului.și eliminări de antrenor,cele patru eliminări dictate de „centralul” Amorăriţei vin să întărească o astfel de imagine cu care mulţi iubitori de fotbal câmpineni prezenţi în tribune au plecat acasă. Pentru proteste şi joc mai dur, Decebal Nae, Stăncescu şi Michel au văzut „roşu” în faţa ochilor iar antrenorul Victor Roşca a fost trimis să urmărească meciul din tribună.

Antrenori care a protestat aproape orice decizie este vorba de Roșca, 
foarte tensionat,  s-a dat în spectacol, dar show-ul său a fost mai degrabă un circ. și care cu greu dupa ce a fost trimes în tribuna  a parasit incinta terenului 
 Stancioiu care face schimbări făra ca meciul să fie oprit gen ieși ma afara că ești praf sau și mai frumoase intră în teren și îl dă afară pe Șandru tot cu un ieși mă afară și măine să 
nu mai vi
 
Plăcut surprins  de modul în care au ales să se îmbrace oficialii C.S.M.,cu un echipament de prezentare care il purtau, chiar fiind meci amical ,nu accelasi lucru se poate spune despre oficialii Unirii care erau îmbracati ca la bazar chiar nu puteau să gaseasca un echipament adecvat știind că o sa vina marea majoritate  din oraș 
 Văzut de pe margine, meciul dintre cele două echipe câmpinene nu prea a semănat cu unul al împăcării aşa cum s-a vehiculat pe unele canale mass media.
 În linii mari cam aceasta a fost istoria unui meci care în opinia multora lasă în continuare porţile deschise unei colaborări benefice fotbalului câmpinean.

-Min. 40 0-1 Din lovitură liberă de la 20 de metri, Bridinel înscrie cu un şut plasat.
-Min. 50 1-1 Bine deschis pe culoar, Băcioiu pătrunde în careul de “16” şi trimite pe lângă Panaite.
-Min. 65 2-1 Cu un şut înşelător de la 30 metri, John Yeboah înscrie un gol superb, Panaite fiind în postură de simplu spectator.
-Min. 75 3-1 Pătrundere în dribling a lui Mendy pe axul central şi dintr-un clinci cu portarul, mingea ajunge la Ruptureanu, care pe fază, închide tabela.
Unirea: Anghelache - Catană, Lungu, B. Şandru, Stanca, Maria, Stăncescu (cpt), Fatai, Dobrinoiu, Neacşu, Dobrescu.
Au mai jucat: Gheţu, D. Şandru, Neagu, Oae, Ruptureanu, Nichifor, Mendy, Bica, Yeboah, Băcioiu.
Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache, Marius Palancianu
C.S.M: Panaite – Olteanu, Puchea, Popa, Nincă, Yao, Bridinel, Ilioiu (cpt), R. Burloiu,  Nae, Vintilă.
Au mai fost folosiţi: Hromei, Conac şi Drăgan
Antrenori: Victor Roşca şi Robert Stoica
Arbitri: Mihai Amorăriţei – Dragoş Pantilie, Nicolae Iosif




2 comentarii:

  1. INTERESANT UNGHIUL FOTOGRAFIILOR, FOARTE TARE ESTE CA AM FOST SI EU LA MECI SI ACUM STIU CINE SE OCUPA CU ACEST BLOG, CEEA CE NU POT SA SPUN CA NU IMI PLACE, ESTE FOARTE CONCIS, LA SUBIECT, OM DE FOTBAL CE MAI... SI NU FAC NICI O IRONIE AICI, DACA ESTI DESCHIS LA O COLABORARE MULT MAI PUTERNICA IN ACEASI DIRECTIE, AI TOT CONCURSUL MEU. BRAVO SI SUCCES IN CONTINUARE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur maxim ca ai publicat comentariul meu, si atentie, sa retineti dragi cititori ai acestui blog, pomul fara fructe nu este laudat, asa ca, sa recunoastem adevarul, omul chiar scrie, si scrie bine, nu partinitor, ci chiar la subiect, cand este sa loveasca, loveste, cand nu e cazul, nu o face...bravo!!!!!!!!!!!! Nu sant admin, ceea ce in capul multor actuali "lingai", sa parafrazez, care au uitat de unde au servit o paine calda pentru cine stie ce articol este o fluenta informatie.
    Voi face tot posibilul sa pot afla acest administrator si il asigur de toata confidentialitatea posibila, propun public o colaborare.
    Multumesc anticipat pentru publicare.
    PS. Nu esti singur impotriva tuturor....

    RăspundețiȘtergere