Faceți căutări pe acest blog

luni, 12 noiembrie 2012

UNIREA CAMPINA NU MAI ARE BANI????

Urmăriți un reportaj făcut împreună cu campinacomment care spune totul despre seriozitate cu care președintele clubului Unirea conduce clubul și despre criza financiară cu care se confruntă președintele , ce nu stie campinacomment este ca are datorii enorme de platit la anumiți oameni este înfundat în datorii și mai întrzie plata banilor către  jucători , secunzi, și celor care administreaza stadionul pentru a platii datoriile personale
Ce se intampla la Unirea Campina face din jucatorii echipei din al doilea municipiu niste “mini-eroi", acestia ajungand sa se lupte, teoretic, la promovare, desi conditiile pe care le au sunt mai grele decat au altii la “judet". Inaintea jocului de vineri, cu Unirea Tarlungeni, jucatorii au amenintat ca nu intra pe teren daca nu se achita primele, adica 150 de lei de punct (calculele le faceti singuri, conform clasamentului). Situatia a fost “remediata" cu 100 de milioane de lei vechi, cu care presedintele Manescu a ajuns la stadion, si care, sigur, nu erau veniti de la Brazi! Cum banii erau putini, s-au incercat “variante selective", dar, fotbalistii, spre cinstea lor, au refuzat sa “tradeze", astfel ca, dupa inca un meci castigat, “suta" s-a impartit frateste, la un suc, in oras, in speranta ca vor aparea si restul de bani! Plus baloane noi la antrenament (unde unul dintre conducatori si-a luat mingea adusa de acasa inapoi!!!), bani pentru plata cazarii, pentru transport etc! 
P.S. Pentru ca tot vorbeam despre “eroii" jucatori, sa nu-i uitam pe cei doi antrenori, care, chiar ca nu au avut nimic de “impartit", Stancoiu si Plavache fiind un fel de “voluntari", carora nu le-a ramas altceva de facut decat sa-si manifeste nemultumirile “verbal"… Respectiv cu ceva “Dumnezei", ca sa ramanem “fair-play", cel putin pana miercuri, cand teoria spune ca e zi de salariu! O urma o “gluma"!?


http://www.campinacomment.ro/unirea-campina-nu-mai-are-bani/ 

2 comentarii:

  1. interesant subiect, acum nu ca zic dar mare liniste era la unirea inainte de promovare, se pare ca nu este o situatie normala acolo, ar fi culmea sa mai pierdem inca o echipa a orasului

    RăspundețiȘtergere
  2. Unirea poate deveni un club puternic care sa reprezinte Campina cu demnitate,dar nu cu actuala conducere si cu Stancioiu antrenor!!! Mircea Hagianu a procedat bine si chiar ar trebui sa nu mai colaboreze cu Manescu care pentru el conteaza doar interesele personale.La Unirea doar se fura BANI noului PATRON care ori nu se pricepe la fotbal....,ori altele sunt intentile patronului...,este prea naiv ca sa nu il numesc altfel,daca el accepta astfel de oameni in cadrul clubului Unirea.Ramane de vazut ce schimbari se fac la Unirea pentru ca zvonurile in oras sunt diferite.

    RăspundețiȘtergere