Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 februarie 2013

Un vis prea prea îndrazneț

După ce, zile de-a rândul, în vestiarul Unirii Câmpina stătea scrisă pe tablă o atenţionare privind „rezolvarea” paşapoartelor, pentru ca jucătorii să fie pregătiţi de stagiul centralizat din Antalya. În pagubă, desigur au ieşit cei câţiva care au „muşcat” această recomandare a conducerii şi au cheltuit banii (şi aşa puţini) pentru respectivul act, care nu le va fi necesar, până la urmă! DE CE ?
Pentru că conducerea clubului a avut tupeul sa ceara ca stagiul de pregatire sa se faca pe bani fotbalistilor , acestia au propus ca alternativa pentru Antalya primele fotbalistilor din retur adica dupa ce ca bani sunt cum sunt sa nu mai ia nici  prima daca vor in cantonament , rusinica domnule presedinte Manescu sau cu bani mai acoperii din datorii ?
Suntem curiosi daca ramane in picioare Sinaia , cine stie ce propunere se va mai face sa vina cu mancare de acasa sau sa faca naveta .


Bogdan Sandru si Alin Liuba propusi la "U" Cluj

Zilele acestea, doi dintre jucatorii echipei Unirea Campina au fost propusi la echipa de Liga I - Universitatea Cluj de catre profesorul universitar doctor Constantin Anghelache, Este vorba de fundasul central Bogdan Sandru si atacantul Alin Liuba, sportivi care, deja, au luat contact cu noul antrenor al formatiei, Ionel Ganea. In perioada imediat urmatoare se va stabili daca cei doi merg la Cluj sau vor evolua, in retur, pentru gruparea prahoveana de Liga a III-a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu