Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 decembrie 2012

CAND VA FI LINISTE LA UNIREA ?

Ultima perioada a fost una extrem de agitata in sanul echipei Unirea Campina,  care au condus la evenimente neplacute. Mai exact, jucatorii care au dus gruparea campineana pe  locul  trei au fost nemultumiti ca nu si-au primit drepturile salariale. Ei au fost la un pas sa nu joace in ultima partida, disputa de la Zagon, dar au fost convinsi de conducerea echipei sa renunte la protest. Odata cu trecerea timpului, nemultumirile componentilor echipei au fost tot mai mari, rabdarea lor fiind pusa la incercare. Pentru a afla care este starea de spirit din sanul echipei, la finele saptamanii trecute l-am contactat pe antrenorul Florin Stanicioiu, care ne-a declarat: "Zilele trecute am purtat o discutie cu unul dintre patronii formatiei care mi-a spus ca pana miercuri jucatorii isi vor primi salariile restante. Acelasi interlocutor mi-a promis ca inainte de Craciun componentii lotului isi vor primi si primele pentru cele cinci victorii consecutive, puncte care au dus gruparea noastra pe podiumul de premiere"
Oare asa sa fie ...... 
Acum ramane intrebarea daca la Unirea Campina lucrurile vor intra pe fagasul normal dupa ce jucatorii isi vor primi salariile. Ar fi pacat sa nu fie asa, mai ales ca la debutul pe scena Ligii a III-a au reusit sa se claseze pe locurile fruntase, desi in cel de-al doilea municipiu al judetului fotbalul ar trebui sa fie mai sus cu cel putin o treapta.

Plecarea "in masa" a jucatorilor de la Conpet la Unirea Campina, petrecuta la inceput de sezon, nu mai are rost sa o comentam prea mult! Anuntati ca li se va desfiinta echipa (lucru care nu s-a intamplat nici pana astazi), jucatorii care aveau, de bine de rau, salarii la timp, decente, ceva avantaje din partea societatii (bonuri de masa sau indemnizatii de efort) si conditii mai mult decat decente de pregatire, au "muscat" acest zvon, al desfiintarii, si au semnat acte de transfer catre Unirea Campina. De ce acte de transfer (conform ROAF, in cazul in care un club se desfiinteaza, jucatorii au, imediat, drept de joc la o alta grupare, inainte de ultimele sase runde), ramane un "mister"! Practic, ei au fost "manevrati" atunci si au sarit "din lac in put", ajungand la o grupare care-si recunoaste "limitele" financiare, Unirea neavand bani suficienti ca sa achite obligatiile care-i revin, deocamdata,la care presedintele minte cu nerusinare si este dator financiar , sa ajuns pana acolo unde este executat judecatoresc pentru datorii neachitate 
Acum, jucatorii sunt plimbati pe la alte echipe, sa dea "probe", lucru tampit, in conditiile in care cei care au bifat, deja, doua cluburi la care au jucat, nu mai pot trece la o a treia grupare, decat prin... desfiintarea Unirii! Ceea ce este putin probabil ca se va intampla! Sau mai sti  depinde de ......
 Prinsi intr-un "triunghi" al promisiunilor neonorate, minciunilor si naivitatii, fotbalistii tind sa devina victime sau, mai rau, o marfa chiar! Adica, nu au invatat nimic, din pacate! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu