Faceți căutări pe acest blog

vineri, 2 septembrie 2011

Avancronica etapei a 4-a

Unirea Câmpina – Dero Ploieşti
Stadionul „Rafinăriei”, sâmbătă, 3 septembrie, ora 11.00

După un meci greu câştigat pe teren propriu, 1-0 cu Petrolistul Boldeşti, şi o victorie reconfortantă în deplasare, 5-0 la Buşteni, în faţa formaţiei locale, Caraimanul, jucătorii Unirii revin astăzi în faţa propriilor suporteri din postura de lider al clasamentului, cu maximum de puncte şi cu un golaveraj care ar face invidioasă orice echipă de top: 9-0!
Poate cel mai greu în meciul de astăzi va fi ca jucătorii formaţiei noastre să reuşească să-şi păstreze concentrarea, să abordeze meciul cât se poate de serios, pentru că altfel pot apărea surprize neplăcute. Dero Ploieşti, chiar dacă a fost învinsă etapa trecută, chiar la Băicoi, acolo unde îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu, cu scorul de 2-0 de Chimia II Vadu Săpat, totuşi este o echipă de tradiţie, care trebuie respectată şi trebuie tratată cu seriozitate. Suntem convinşi că atât conducerea tehnică a clubului, cât şi conducerea administrativă, le-au insuflat jucătorilor noştri seriozitatea necesară pentru ca la finalul celor 90 de minute de astăzi să consemnăm un nou rezultat pozitiv, care nu poate fi altul decât VICTORIA!
De asemenea, aşteptăm un număr cât mai mare de iubitori ai fotbalului să vină alături de noi, să încurajeze în mod sportiv echipa noastră, iar la final să ne buruăm împreună de o nouă victorie şi de faptul că rămânem lideri ai clasamentului, poziţie pe care ne-o dorim s-o ocupăm până la finalul etapei a XXXIV-a a acestei ediţii de campionat. Un obiectiv perfect realizabil, dar pentru care avem nevoie de sprijinul total al dumneavoastră, al suporterilor câmpineni!
Partida Unirea Câmpina – Dero Ploieşti va fi arbitrată de o brigadă formată din Alin Gheorghe – Andrei Sotir (ambii din Ploieşti), Ionuţ Gheorghe (Păuleşti), observator fiind delegat ploieşteanul Răzvan Dincuţă.
Intrarea va fi liberă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu