Faceți căutări pe acest blog

duminică, 4 septembrie 2011

Avancronica etapei a V-a

Unirea Câmpina – Chimia II Vadu Săpat

Etapa a V-a coincide şi cu prima etapă intermediară a acestui sezon, iar pentru Unirea Câmpina va însemna al doilea meci consecutiv pe teren propriu. După victoria concludentă, 5-0 cu Dero Ploieşti, din etapa precedentă, Unirea a ajuns la 4 victorii din tot atâtea meciuri şi un golaveraj de 14-0!
În aceste condiţii, fotbaliştii antrenaţi de Costin Plăvache sunt favoriţi cerţi ai partidei de marţi după-amiază cu Chimia II Vadu Săpat, însă, va conta foarte mult dacă formaţia din Vadu Săpat va beneficia de vreun „desant” de la gruparea de lângă Combinat.
Colectivul tehnic al Unirii a gândit un program bine pus la punct, în care surprizele - mai ales cele neplăcute - sã fie total evitate, dar fiecare meci trebuie tratat cu maximã seriozitate şi atenţie pentru a se putea apropia cu fiecare etapă îndeplinirea obiectivului - câştigarea campionatului şi promovarea în Liga a III-a.
Partida Unirea Câmpina - Chimia II Vadu Săpat va fi arbitrată de Marius Petre (Poienarii Apostoli) - Sorin Nistor (Ploieşti) şi Mircea Rusu (Bertea), observator fiind delegat Pavel Roşalã, din Ploieşti.
Intrarea va fi liberă!
Celelalte meciuri ale etapei sunt:
Carpaţi Sinaia – Unirea Urlaţi
Petrolistul Boldeşti – CS Ceptura
Caraimanul Buşteni – Petrolul II Ploieşti
Progresul Drăgăneşti – CS Blejoi
AFC Brebu – CSM Câmpina
CS Păuleşti – Tinereţea Izvoarele
Avântul Măneciu – CS Băneşti
Dero Ploieşti – Astra III Ploieşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu