Faceți căutări pe acest blog

duminică, 25 septembrie 2011

CS Ceptura – Unirea Câmpina 0-2

Formaţia noastră a avut un meci destul de greu la Ceptura, acolo unde s-a impus în cele din urmă, demonstrând nu numai târie de caracter, dar şi o condiţie fizică superioară adversarilor.
Prima repriză a aparţinut formaţiei noastre, care a ratat trei mari ocazii de gol prin Nichifor – în două rânduri – o dată blocat excelent de portar, iar în altă situaţie, şutul său a trecut milimetric peste transversală, dar şi prin Bărăgan, care a trimis mingea în bară. După pauză, gazdele au mai echilibrat jocul, chiar au avut şi ei o bară, dar după ce au rămas în inferioritate numerică (minutul 72) au cedat total mijlocul terenului, au încercat să conserve rezultatul de egalitate, dar s-au văzut nevoiţi să cedeze pe final. Mai întâi, în minutul 83, B. Şandru a înscris din pasa lui Bărăgan, iar în minutul 90 Cernea a stabilit scorul final, după o acţiune a lui Ţigănuş.
Staff-ul tehnic al formaţiei noastre - Ion Cojocaru, Costin Plăvache şi Marius Palacianu – a trimis în teren următorul „11”: D. Şandru – A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru – Cernea, Bărăgan, Lambă, Filip – Bica, Nichifor. Pe parcursul jocului, au mai evoluat:D. Ciobotaru, Ţigănuş, Burlacu şi Conac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu