Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 22 septembrie 2012

FC Cisnădie - Unirea Câmpina 4-1

Marcatori: Gaşpar 2, Gego 11, 58, Piko 34 - Stăncescu 90+1.
FC Cisnădie: Burdun - Oltean, Panait, Câmpean (cpt), Popa - Şaucă (86 Homei), Piko, Pripu (71 Rădoi), Gombar (85 Cornea) - Gaşpar (85 Grecu), Gego. Rezerve neutilizate: Istrate - Budăcan, Florea. Antrenori: Ioan Tătăran (principal), Valer Săsărman (secund).
Unirea Câmpina: Anghelache - Catană (65 Ruptureanu), Lungu, B. Şandru (46 Neagu), I. Dumitru (46 Oae) - Maria, Fatai, Dobrinoiu, Bica (46 Băcioiu) - Neacşu, Stăncescu (cpt). Rezerve neutilizate: D. Şandru - A. Stoica, Nichifor. Antrenori: Florin Stăncioiu (principal), Costin Plăvache, Marius Palancianu (secunzi).
Cartonaşe galbene: Oltean 8, Pripu 55 - Dobrinoiu 50.
Arbitri: Mihail Spânu (cluj-Napoca) - Nicolae Dobrică, Marius Badea (Rm. Vâlcea).
Observatori: Viorel Voicu (Slatina) - pentru arbitraj, Constantin Mara (Predeal) - pentru joc.
Când începi meciul cu 0-1, iar după 11 minute eşti deja condus cu 2-0, ce ar mai fi de spus sau de făcut?! În această situaţie s-a aflat Unirea Câmpina, în deplasarea de la Cisnădie. Gazdele au demonstrat un fotbal mult mai frumos, cu pase din prima, devieri, mai multă viteză şi o netă determinare faţă de câmpineni, care au fost destul de apatici, nu s-au regăsit, au expediat primul şut spre poarta adversă în minutul 75 şi au trimis tot meciul doar două şuturi pe spaţiul porţii gazdelor.
Prima repriză a aparţinut în cvasi-totalitate gazdelor, care au înscris de trei ori, după faze asemănătoare: centrări de pe partea stângă, acolo unde Gego şi Şaucă au făcut legea, şi reluări cu capul ale atacanţilor, nemarcaţi, singuri în faţa a trei apărători! Exasperat, Stăncioiu a făcut nu mai puţin de trei schimbări la pauză, dar jocul nu a cunoscut revirimentul aşteptat în dreptul formaţiei câmpinene. Mai mult, după o fază dubioasă s-a făcut 4-0, moment în care gazdelele au oprit motoarele şi chiar dacă au mai ratat câteva bune oportunităţi, nu au mai forţat să puncteze şi pe tabela de marcaj. Pe acest fond, câmpinenii au mai echilibrat disputa la mijlocul terenului, iar după ce Dobrinoiu a trimis mingea în transversală, Stăncescu a şters impresia deplorabilă cu o "foglia seca" de la 20 metri, direct sub transversală, aproape de vinclu. Un gol pe care l-au aplaudat cu mult fair-play chiar şi suporterii formaţiei gazdă! Dar a fost prea puţin pentru Unirea, care va avea două săptămâni de pauză pentru a-şi pune la punct relaţiile de joc şi pentru a se prezenta la următorul meci, pe teren propriu, pe 12 octombrie, de la ora 15.00, în faţa formaţiei Conpet Ploieşti,unde acum sunt numai juniori  cu o altă faţă, ceva mai atractivă pentru microbiştii câmpinenisi sa speram că va lua 3 puncte .Dacă facem o comparație între ce sa întămplat la Bănești acolo unde după o înfrângere sa schimbat antrenorul poate și președintele Mănescu poate lua în calcul varianta schimbari unde Stăncioiu după 4 meciuri are o victorie cadou si un egal zmuls cu greu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu